Ontvang de maandelijkse geluids-meditaties in 2024
Harmoniseer en verhoog de vibratie van jezelf en de planeet.


Iedere maand wordt een meditatie via channeling door mij ontvangen. Deze is geheel in afstemming met de energie van dat moment. Het is altijd weer een verrassing welke meditatie komt. We maken meestal ook contact met een bepaalde krachtplaats op aarde of in de sterren, vervolgens harmoniseren we en verhogen we onze vibratie en stralen we het Web van Licht in.

Je bent van harte welkom om mee te doen met deze meditatie cyclus van 2024 om je energie in afstemming en op peil te houden:

- Je ontvangt dan iedere 21ste van de maand een speciale geluidsmeditatie, die vlak van te voren gechannelled is, om de vibraties in jezelf en op Aarde te verhogen.

- Je ontvangt op MP3 geluidsbestand alle meditaties ingesproken, zodat je het op ieder gewenst moment nog eens kan ervaren.

Deze geluidsmeditatie kan je op ieder gewenst moment doen of herhalen.

Om heel 2024 mee te doen vraag ik €195,- als support. (12 x ontvang je de MP3)
Je kan een half jaar meedoen voor €115,-.


Het is een hele kunst om in deze turbulente tijd in de flow met de nieuw binnenkomende energie te blijven.

De maandelijkse gechannelde meditatie helpt je om in harmonie en gegrond in je liefdes centrum te blijven
in deze bewegelijke tijd.

Het is fijn als je ook meedoet!
voor aanmelding stuur een mailtje
naar:
info@patriesvanelsen.nl

Harte groet,
Patries van Elsen

In 2011 zijn we begonnen om iedere maand op de 21-ste een energetische Licht & Liefdes- link up te doen voor een verdere activering van een krachtplaats op het web van Licht dat in, op en om de aarde is. We begonnen met de grote piramide van Gizeh in Egypte, daarna de Rotskoepel in Jeruzalem en het Vaticaan in Rome, mount Shasta in de USA, Glastonbury in Engeland, de Centrale Zonneschijf van Paititi in Peru, Het Plein van de Hemelse Vrede en de Verboden stad in Peking in China, Mount Fuji in Japan en daarna hebben we het Gouden Liefdes Licht via Mount Uluru in Australie, de wereld in gestuurd. Het eiland van de Zon in het meer van Tititcaca en Talampaya in Argentinie en vele andere lokaties. Momenteel is het niet altijd via een lokatie, soms is het een persoonlijke "upgrade", net wat doorkomt. In 2012, 2013, 2014,2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022. 2023 zijn we door gegaan met deze maandelijkse activaties in onszelf en op aarde. In 2024 gaan we verder!Copyright 1983-2024® -Todos los derechos reservados, Patries van Elsen.

Home