Licht-en kristalcode activatie

Deze lichtmeditatie en activatie is geinspireerd op een bericht
dat ik tijdens de workshop "In contact met de broeders en Zusters van het Witte Licht" heb ontvangen:

................ "De symbolen die jullie zien en de kristalcodes die jullie ontvangen is een taal. Weet dat er vele talen zijn.
Kristal, steen, en licht is ook een taal. Alles is vibraties. De vogels spreken, de vlinders spreken in kleur linten. Weet dat de oude taal in Lemurie een vogeltaal was/is, die manifesteert in kleur.

De taal, talen is/zijn morfogenetische velden, die nu verder in trilling zijn gebracht bij jou/jullie en verder verstevigen in jullie wereld.
Het is een veld van universele liefde en multidimensionele kennis. Er zijn vele strakke en zware geometrische velden in jullie wereld aanwezig, waar nu deze trilling van de Kristal-en Lichtcodes met de Witte Vlam door heen golf en deze oplost. Het lost letterlijk op. Of beter geformuleerd: het transmuteert naar een andere hogere liefdes trilling van binnenuit".

......................................
In Licht & Liefde,
De zusters- en broeders van het Witte Licht
Ontvangen door ELYAH ARAM, Patries van Elsen, 30-9-2017

 

De gehele mensheid en de aarde profiteren van de trillingen en lichtcodes die we in ons dragen.
We kwamen op aarde met een aantal persoonlijke- en collectieve codes.
Tevens beschikken we over ruimte om nieuwe codes, mist we daar toestemming voor geven, te ontvangen. Deze worden steeds meer via vibratie naar ons gedownload en als upgrades ontvangen. We zijn klaar om deze voor onszelf en de mensheid te ontvangen. Kunst en muziek creëren, schrijven, zingen en spreken lichte taal, intuïtief dansen of verplaatsen van onze lichamen met de stroom van energie (licht weven), de symbolen ondertekenen met onze handen en toning / chanting kunnen de codes activeren zodat ze vrijkomen voor ons en het collectieve bewustzijn.


Sommige codes moeten "rijpen" of wachten tot de mensheid klaar is om ze te ontvangen voordat ze worden geactiveerd. Soms draagt één persoon een codesegment dat een andere persoon nodig heeft. Net als stukken van een puzzel die samen passen, worden ze vrijgegeven wanneer de twee code dragers elkaar interpreteren, zoals wanneer we Licht taal tegen elkaar spreken. Heilige voorwerpen dragen lichtcodes. Kunst is een heilige uitdrukking van de ziel in zijn hogere vorm. Dat betekent dat wanneer iemand een van je kunststukken ziet of je lied hoort, kunnen ze geactiveerd worden in een meer liefdevolle uitdrukking van vreugde.
Het is goed te onderzoeken hoe jouw lichtcodes te activeren. Daarom is het een goed idee om papier, pen en kleurpotloden klaar te leggen om je codes te proberen tekenen.


Bestel deze geluidsmeditatie door een mailtje te sturen:
info@patriesvanelsen.nl


Energie uitwisseling: 17,50 euro.
De geluidsmeditatie komt met achtergrond informatie en de meditatie geheel uitgeschreven in 16 paginas.

Terug

home