Zaterdag 13 oktober 2018

In contact met Paititi, "het Shamballa van de Andes"

en
het Umiñia kristal

Voor de derde maal is Patries van Elsen uitgenodigd om deel te nemen aan een internationale lichtwerkers expeditie naar Paititi.
Paititi wordt ook het nieuwe Shamballa in Zuid Amerika genoemd.

Op mysterieuze wijze ontvingen spirituele mensen van over de hele wereld berichten in hun dromen, meditaties of op andere wijze over deze nieuwe Licht & Liefdes activatie voor augustus 2018. Deze berichten kwamen van de Zusters en Broeders van het Witte licht en/of liefdevolle buitenaardse wezens.
Een van de energiewerken, die plaats vond was de plaatsing van het Umiñia kristal in de centrale gouden zonneschijf van Paititi. Deze activatie met de hoge creatieve liefdes trilling van het Uminia kristal helpt Moeder Aarde om zich meer te stabiliseren. Tevens is de golf van energie die vrijkomt een kans voor iedereen om een hoger liefdes bewustzijn te manifesteren.

Een krachtige gechannelde transmissie vindt plaats
om de energie-verbindingen met Paititi, de broeders en zusters van de Witte Broederschap
en het Umiña kristal door te geven.

Zo ontwikkelen we op energetisch, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau meer balans en
kunnen we bewust deel uitmaken van de voortschrijdende transformatie in onze wereld.

De creatieve liefdes energie van de Umi
ñia verbonden met de centrale gouden Zonneschijf helpt je om
meer in de stroom van liefdevolle co-creatie, magie en overvloed te komen.

 

Het programma wordt speciaal op de groep afgestemd. Er is ruimte om praktijk ervaringen uit te wisselen om elkaar te inspireren.
In de middag is er een ceremonie rond het vuur, in contact met de elementen, om ons op speelse wijze dieper met de energieen van Paititi en de Umiña te verbinden.
We doen samen een traditionele Peruaanse offerceremonie "despacho", als ons liefdesoffer in het web van de gouden Zonneschijven en de Umiña.La Umiña is de naam van een mysterieus groen kristal.


Over de Umiña zijn verschillende legendes bekend. De meest bekende is opgeschreven door de Spaanse historicus Cieza de León: De laatste Inca koning Atahualpa, bezat een prachtig emerald kristal met grote helende en mysterieuze kwaliteiten. Vlak voordat de Spanjaards Atahualpa gevangen namen gaf hij al zijn waardevolle bezittingen aan zijn generaal met de opdracht alles in veiligheid te brengen. De Umiña kwam zodoende bij de Mantas, een inheems volk in Ecuador. Daar werd de Umina als een godin vereert.

Haar beroemdheid ging over het gehele Inca rijk en vele zieken ( zelfs vanuit midden Amerika) bezochten haar in hun pelgrimreis voor heling. Toen de dreiging van de Spanjaarden dichterbij kwam is de Umina verstopt in een van de vele grotten die het gebied van de Mantas kent.
Haar Spirit leeft voort.

Een andere legende vertelt dat de Umina samen met de gevallen engelen naar de aarde kwam. Tijdens de val van de gevallen engelen viel de Umiña-kristal uit het voorhoofdchacra van de engel Lucifer en zijn bondgenoten ...

Het buitenaardse kristal La Umiñia is naar de aarde gekomen in de tijd dat het eerste menselijke leven aarde werd geschapen.
Haar energie werd bij dit schepping proces gebruikt. Na eeuwen bij de zusters en broeders van het Witte Licht in bewaring te zijn geweest is
ze weer terug en verspreidt ze haar zachte magische re-creatie krachten.


 

Plaats: Bergen NH
Tijden: aankomst om 10.00 uur, start om 10.30 uur
Afronding: circa om 17.00 uur.
Data: zaterdag 13 oktober 2018
Kosten: 75 Euro inclusief BTW.
Dit is inclusief koffie en thee.
Het is exclusief gezamenlijke lunch; deze stellen we samen uit wat iedereen meeneemt.

Meenemen: Iets te eten meenemen om te delen tijdens de gezamenlijke lunch; deze stellen we samen uit wat iedereen meeneemt. Gemakkelijke liefst Witte kleding. Je bent welkom om heldere, witte en/of groene kristallen mee te nemen.
Voor de offerceremonie is het fijn als je iets meeneemt: een bloem, zoetigheid voor Pachamama en zaden, rijst,pindas of bonen voor de Apus (de manlijke bergspirits/ vader hemel).

Begeleiding: Patries van Elsen.

Informatie en aanmeldingen: info@patriesvanelsen.nl


Patries bij ""het hart van het hart",
de poort naar Paititi.

Terug

Home