De magie van de voorouders


Dit is de tijd om actief de voorouder-velden te bewegen en te weven.

Geluidsmeditatie in contact met je voorouders.

We hebben allemaal support van overleden voorouders: grootmoeders, grootvaders en familieleden door de eeuwen heen. Ook hebben we enorm veel support van onze spirituele voorouders.
Vooral spirituele mensen hebben support van hun spirituele voorouders, vaak zijn dat sjamanen, medicijn mensen, druïden, helers, heksen, kruisridders, nonnen, monniken, etc.

Samen creëren zij een gigantisch krachtig veld. Zij kunnen energieën en strukturen bewegen, waar wij maar moeilijk bij komen. Ze kunnen bijvoorbeeld in dromen verschijnen van leiders om hen positief te supporten in hun beslissingen.

Juist in deze tijd van transitie en extreme controle is het belangrijk je energetisch krachtig te verbinden met dit veld, opdat ook jouw voorouders en spirithelpers actief meeweven in dit veld voor support, heling en bewustzijn, persoonlijk en voor het collectief.

Deze meditatie helpt je om je voorouder- en spiritconnectie verder te activeren. We verbinden ons met de positieve tribal energy om onze vibratie en die van de aarde te verhogen. We openen ons voor de wijsheid en kracht van onze fysieke en spirituele voorouders. Vervolgens doen we met onze voorouders een planetaire REBOOT activatie naar
een hogere vibratie van Licht en Liefde.

Deze gechannelde geluidmeditatie is een krachtige energie transmissie, deze brengt je meer in verbinding met je persoonlijke voorouders en met het magische Veld van Voorouders en spirithelpers.

Tijdens deze meditatie en activatie maken we klank en kan je ook je drum en-of ratel gebruiken.


Bestel deze geluidsmeditatie door een mailtje te sturen:
info@patriesvanelsen.nl

Energie uitwisseling: 15 euro voor de MP3 opname.

Terug


Home