Ervaringen van spirituele reizen in Peru/Bolivia met Patries van Elsen

Wat de reis zo bijzonder maakt is de verbondenheid die Patries als mens, als spiritueel wezen heeft met tempels, tempelplaatsen en oude ceremonieplaatsen in Peru en Bolivia. En breder nog met de aarde en het universum.
In haar verbondenheid leidt ze integer en respectvol de verbinding van de deelnemers met de plaatsen die we bezochten om van daaruit de verbinding met het diepere besef van het bestaan van de aarde te kunnen voelen.
Voor haar heeft ieder daarin zijn eigen tempo en ervaringen en dat alles is waardevol.
Haar kennis en ervaring met aardeheling en haar vertellen hierover vanuit haar diepe Zijn geeft je meer dan een spirituele reis kan bieden.
De ceremonieplekken waren soms niet de plekken die voor de hand lagen, soms zelfs meed ze die. Ze leidde ons naar essentiële plaatsen. En zo wonderlijk dat we daar als groep in stilte de meditatie/ceremonie deden. En op drukbezochte plaatsen waren we soms op mysterieuze wijze weer de enigen.
Nog lang werken de indrukken en ervaringen in mij door.

Anneke Dorrestein.
www.dorresteinpraktijk.nl
Amsterdam,Nederland.

Lieve Patries, wat ben ik blij dat ik samen met jou en mijn mede reisgenoten de rondreis naar Peru en Bolivia heb gemaakt. Niet alleen de schoonheid van deze landen maar zeker ook de manier waarop jij er voor ons was en ons hebt begeleid op deze reis en onze individuele ontdekkingstochten hebben op mij een onvergetelijke indruk gemaakt.
De ontmoetingen met paco Lorenzo, de door jou geleide meditaties op de verschillende krachtplekken en vooral ook de momenten van stilte op de mooiste plekken van Peru en Bolivia maken dat ik een paar weken na thuiskomst nog steeds de impact voel van deze onvergetelijke reis.
Ontzettend bedankt voor deze fantastische ervaring


Fred H.
Uitgeest, Nederland

Een reis die beroert, die al je zintuigen prikkelt en kust en je in beweging zet, zowel letterlijk als figuurlijk. Patries van Elsen laat je onderdompelen in alles wat Peru en Bolivia te bieden heeft. Haar kennis van de landen en haar beheersing van de Spaanse taal zijn zeker een pré.

Ik heb nooit eerder een reis meegemaakt die zo veel brengt, zo in balans is en zo een zuivere spirituele ondertoon heeft.
Een avontuur voor de ziel, een aanrader en misschien wel een must voor wie verder wil kijken in twee prachtige warme en cultuurrijke landen.

Lorena V.
2018

Peru en Bolivia zijn prachtige landen, de energie van de Andes is zacht en vrouwelijk en de mensen zijn relaxt, kleurrijk en vriendelijk.
In het begin van de spirituele reis wist ik niet wat ik kon verwachten en ging het avontuur volledig aan. Al snel werd me duidelijk waar voor ik kwam.
Voor mij was de reis een opbouw van facetten en inzichten.
Dit werd ook mede mogelijk gemaakt door de aanwijzingen, meditaties van Patries, de ceremonien met de Paco en de samenhang, energie van de groep.
Patries heeft een wijsheid met levende energie, geleid door de kosmos en Moeder aarde.
Zij heeft de reis goed georganiseerd en geregeld.
Verbindingen werden gelegd met de natuur, de kosmos, plekken op aarde om deze en ons zelf te mogen helen.
De mooie intense ervaringen hebben een diepe indruk en veranderingen bij me teweeg gebracht.
Deze reis ga ik niet vergeten en kan ik een ieder aanraden.

Caroline A.
Haarlem, Nederland

Eerlijk gezegd trekken spirituele groepsreizen mij gewoonlijk niet. Ik ben meer iemand die in alle vrijheid zelf wil ontdekken wat er zich op zijn pad aandient. En wat hij daar mee kan. Dat hangt ook van ontmoetingen aan elkaar, maar die zijn spontaan, ongedwongen. Vlak voordat ik in mijn eentje met een rugzak naar Peru en Bolivia afreisde, hoorde ik echter via via van een workshop van Patries van Elsen over Lemurië. Precies waar ik meer over wilde ervaren en vlak bij mij in de buurt. Het klikte meteen.
Patries geeft je achtergronden en uitgangspunten om mee te werken en laat je verder vrij. Ik herkende veel van mijzelf in haar aanpak. Na afloop gaf zij aan dat zij een kleine groep in Peru zou begeleiden waarvan de laatste week met het begin van mijn reis zou overlappen. Die week zou zich rond het Titicacameer afspelen, waar ik juist een accent op wilde leggen.
Ik was dan ook in dit geval blij uitgenodigd te worden om deel te nemen.
En dat is alleen maar sterker geworden. Wat een week!
Met een druk programma dat door de begeleiding van Patries als heel ontspannen werd ervaren. Ook wel eens prettig dat al het regelen uit je handen wordt genomen. Door iemand die het land en de bevolking intiem kent. Open staat voor ieders interpretaties en helpt om een mooie rode lijn te leggen.
En het geen probleem vindt om binnen het programma te verschuiven of te improviseren. Wat ik heb meegemaakt was van een diep ontroerende beleving.
Een waanzinnige start van de reis van mijn leven.
Waarvoor veel dank Patries! Jouw spirituele reizen kan ik van harte aanraden.

Raoul de Haan
www.tanahora.nl
Hoorn, Nederland


Dank je voor de spirituele begeleiding op de rondreis doorheen peru en onze zielen ...
Het bleek voor mij een levensreis te zijn ...
De diepte , de intensiteit , het spirituele gehalte van het land , zijn verleden en haar inwoners maakten het gewoon onmogelijk om niet tot in je ziel geraakt te worden ... Onverwerkte zielepijnen werden herwerkt samen met de liefde van de reisgezellen ..;
Ik voel me opnieuw samengevoegd tot een sterker en dieper geheel ,
klaar om mijn liefde voor De Moeder uit te dragen ...
Het was voorwaar niet alleen de reis van mijn leven maar vooral mijn Levensreis ...
Dank je Patries , Reisgenoten

Blessed be,
Joris P.
Turnhout, België

Lieve Patries, ik ben zo dankbaar dat jij en jouw mooie spirituele reis op mijn levenspad verscheen.
het werd steeds duidelijker naarmate de reis dichterbij kwam, dat dit avontuur een heel speciale bedoeling had voor mij. Nu, op dit moment voel ik mij bevrijd en vervuld. En ben ik je heel dankbaar voor je liefdevolle aandacht en zorg waardoor ik door het diepe dal heen durfde!
Een hele warme knuffel,

Gonny L.
Nijmegen, Nederland

Voor mij was het de tweede keer dat ik een reis met patries heb gemaakt.

Wat ik bijzonder vind aan de reizen met patries, is dat er altijd mogelijkheid is tot overleg over het programma van de reis, de invulling ervan die door een inspiratie/verzoek/droom van de deelnemers een andere vorm kan krijgen en daardoor precies de juiste groep mensen aantrekt die verbonden zijn met de intentie van die specifieke reis op dat moment. Het zal dus ook nooit precies hetzelfde zijn als een andere reis. De ervaringen passend voor eenieder komen vanzelf omdat de energie stroomt door de openheid van patries om te laten gebeuren wat nodig is.

Ook in de geleide meditaties van patries is er hetzelfde gevoel en dezelfde openheid: laat gebeuren wat er is, ga mee in de stroom en in de groepsenergie van die plek met die mensen op dat moment. Dat geeft prachtige ervaringen voor iedereen en meditaties die doorklinken in je wezen en waar je na terugkomst nog even mee bezig bent om alles een plekje te geven en de aanpassing/verhoging van je vibratie te doorleven.
Petje af voor patries, want het is zoveel veiliger om dingen "volgens een patroon of houvast" te doen. Improvisatie is nodig als je de energie laat stromen. Maar in het volste vertrouwen dat er gebeurt wat nodig is, kan patries dat goed los laten.

Voor mij een prachtige reis waar ik enorm van heb genoten en die dingen in me geraakt heeft waar ik weer even mee verder kan in mijn eigen levensreis.

Charlotte W.
Ermelo, NederlandDe Peru reis is voor mij boven alle verwachtingen geweest.
Niet alleen de zachtheid van de fijne vrouwelijke energie die mij in Peru trof, maar ook de rust, het organiserend vermogen en de deskundigheid van Patries.
De prachtige krachtplekken die we mochten bezoeken en de ceremonies die Patries leidde hebben veel met mij gedaan. Als groep waren we niet altijd een eenheid maar des te meer waren we dat wel op energetisch niveau. Helaas moesten we weer naar huis. Ik had nog wel maanden op deze manier door kunnen reizen. Niet alleen omdat Peru en Bolivia zo mooi zijn maar ook omdat er zoveel mooi werk te doen is voor het groter geheel.

Monique v D.
Amsterdam, Nederland


Lieve Patries,
Bedankt voor de prachtige reis naar Peru en Bolivia, die je op een zéér professionele manier hebt georganiseerd! Met zijn prachtige energetische plaatsen en kennis die je met ons hebt gedeeld, met zijn krachtige meditaties die we samen mochten neerzetten.
Bedankt dat je steeds het hoofd koel hield in verschillende situaties en steeds oplossingen wist te vinden voor ieders goed!
Bedankt, het was meer dan de moeite waard om deze reis mee te mogen maken! Ik heb er echt van genoten!

Nina T.
België


De reis vond ik heerlijk, ik heb genoten van het prachtige land, de ruimte, de bergen vooral.
Goed verzorgd waren de hotels en het vervoer naar de verschillende plaatsen, petje af voor Patries.

Ik heb veel byzonders meegemaakt bij verschillende tempels. De meditaties waren echt fijn om te doen
en brachten mij vaak wonderlijke ervaringen. Aan het Titicacameer bewaar ik de mooiste herinnering.
Lemuria voelde echt heel dichtbij.
Nu weer thuis mijmer ik vaak over de prachtige ervaringen,
het heeft me weer dichter bij mezelf en mijn uiteindelijke bestemming hier op aarde gebracht.

Irene V.
Schoorl, Nederland

Goed georganiseerd, prettige spirituele begeleiding, afgestemd op onze groep en genoeg ruimte voor persoonlijke wensen/inbreng.
De volgorde van de bezochte krachtplekken was zeer goed gekozen.
Veel nieuwe ervaringen opgedaan, spiritueel gegroeid.
Deze reis was voor mij een groot kado voor mijzelf, waar ik nog heel lang van zal nagenieten.

Marianne v G.
Nijmegen, Nederland

Dank je, Patries, voor een echt magische ervaring, die voor altijd in mijn hart is!
Ik dank je ook voor je goede zorg met aandacht voor detail om dit prachtige kosmische avontuur te faciliteren met tevens meer genezing voor onze geliefde Moeder Aarde Pachamama!

Madeleine Walker
www.madeleinewalker.co.uk

Ik vond het een heel geslaagde reis:
Ik vond het heel prettig dat de groep lekker klein was waardoor je ook aan iedereen aandacht kon besteden. Het was ook fijn dat we overal de tijd konden nemen die de groep/persoon op dat moment nodig had. Maar ook dat iedereen zijn ding/dingen van dat moment kon inbrengen en er dan ook iets mee gedaan werd.
Of zoals ik bij de muur van Aramu Muru waar we gezamenlijk een ceremonie zouden houden. Ik mijn eigen ding heb kunnen doen en jullie gewoon de ceremonie hebben gedaan en alle twee de dingen in elkaar vloeiden op het einde.
Ik vond het ook een hele prettige groep waar we me onderweg waren, verschillende mensen met verschillende achtergronden verschillende dingen die je doet of gedaan hebt maar wel een groep.Wat mij heel sterk verbaasde wel allemaal iets hadden met draken of drakenenergie. Dit ben ik op mijn 4 vorige reizen niet tegen gekomen daar was ik altijd de enige die iets met draken had maar zelf nog niet goed weet wat maar dat komt van zelf wel.
Ook de chauffeurs op de reis waren prima, erg goed bezig met hun vak en de veiligheid van de passagiers. Ik kan niet zeggen dat ik me ook maar op enig moment onveilig heb gevoeld in de auto of in de bus.
En ook de inbreng van jou zelf mogen we niet vergeten. De persoonlijke aandacht die voor iedereen daar was als hij/zij het nodig had.
Ik vond het al bij al een hele fijne reis zeker iets om nog een keer over te doen. Een reis die wat mij betreft nog wel 14 dagen langer had mogen duren.
Nogmaals bedankt voor 14 mooie dagen!

John v. M.
Stein, Nederland, 2016Eigenlijk heeft de hele reis voor mij in het thema van het Christusbewustzijn gestaan. Ik ben nu in iedergeval zeer gemotiveerd om volledig mijzelf te worden.
Verder merk ik dat de reis echt langzaam aan jsteeds verder aan het in dalen is.
Ik ben je ontzettend dankbaar voor alle mooie ervaringen!!! Soms lijkt het wel een droom. Waardoor ik het ook weer moeilijk vind om over mijn ervaringen te vertellen...maar goed....
Heb afgelopen weekend veel boeken aangeschaft over gnostiek, Maria Magdalena en een boek over de krachtplaatsen in de wereld.
Hierdoor krijgt de hele reis nog meer waarheid. Ik weet niet zo goed hoe ik het anders moet verwoorden.
Het voelt als een soort van thuis komen.


Danielle T.
Utrecht, NederlandOnder de bezielende leiding van Patries van Elsen heb ik deelgenomen aan de equinoxreis naar Peru en Bolivia.
Haar verbinding met de spirit van de Andes is inspirerend en faciliterend.
Zij vormt een brug naar alle werelden, gezien en ongezien, die hier nog aanwezig zijn.
Voor mij is deze reis een thuiskomen van mijn ziel, een ankerplaats van waaruit een geheel nieuw evenwicht
tussen mannelijk en vrouwelijk aan het ontstaan is.

Emmy V .
Vinkenbuurt, Nederland

Onze ervaring in Peru, was ronduit geweldig. Patries als gids, met al haar vrede en wijsheid, vulde ons met unieke momenten en speciale ervaringen. In contact met de natuur, we hebben mystieke ceremonies uitgevoerd en hadden we de gelegenheid om berichten te ontvangen vol met levenslessen.
Patries is een prachtig mens en ik ben zeer dankbaar aan het leven,
dat ik deze reis met haar heb mogen meemaken.

Cristina S.
Bogotà, Colombia

Patries,
ik heb de ruimte die je neerzette ervaren als heel open en onbevangen,
één waarin plek was voor ieder zijn wezen, gevoelens en gedachten,
voor magie,
spontaniteit,
diepe, persoonlijke ervaringen,
respect
en waarin je veel informatie doorgaf die de reis absoluut interessant en 'rond' maakte.
Ik zou het zo weer opnieuw doen.

Els B.
Berlijn, Duitseland

 

De spirituele Peru reizen


Patries van Elsen


Informatie:
info@patriesvanelsen.nl


Home