Boek van Patries van Elsen


Paititi

De magische weg van het hart boek van Patries van Elsen


De roep uit de jungle hoorde ik voor het eerst in 1994.
Het klonk zo luid en duidelijk dat ik vanuit mijn droom, onmiddellijk rechtovereind in mijn bed in Amsterdam zat. Het was een indringende roep in een voor mij onbekende taal. Innerlijk wist ik meteen dat deze mysterieuze roep uit de jungle van Peru kwam.

Zo startte mijn spirituele ontdekkingsreis naar de legendarische gouden stad van de Inca's,
het nieuwe Shamballa in Zuid-Amerika.

 

EN DAARUIT ONTSTOND DIT BOEK:
In dit boek beschrijft Patries van Elsen op fascinerende wijze welke magische wegen en poorten zich openen wanneer je luistert naar je hart.

Dit persoonlijke, waargebeurde verhaal, neemt je mee op reis naar heilige plekken in Engeland, Vaticaan stad, Colombia, Bolivia en uiteindelijk in Peru naar de verblijven van de Meesters van het Witte licht. Door de vlotte persoonlijke toon is het alsof je het zelf meebeleeft.

Het verhaal begint bij de open haard in Amsterdam waar op bizarre wijze de Egyptische God Anubis tot Patries spreekt over energiewerk dat gedaan moet worden in een Zonnetempel hoog in de bergen van de Andes.

Hoe bizar de boodschap ook is, Patries luistert naar haar hart en volgt de boodschappen op.
Ze vertrekt naar Zuid-Amerika waar zich een magisch avontuur ontvouwt. Gedurende de reis krijgt ze op natuurlijke wijze steeds meer contact met liefdevolle buitenaardse wezens en met de Broeders en Zusters van Het Witte Licht (De Witte Broederschap). Deze gidsen haar een spirituele wereld in bij de rotswand Het Hart van het Hart, waar zich een poort opent naar Paititi, het nieuwe Shamballa van de Andes.

Absolute climax in het boek is hoe ze haar 'fysieke' ervaring beschrijft met de Meesters van het Witte Licht van Paititi. Die ontmoeting laat zien dat de lagen tussen 'boven' en 'beneden' steeds dunner worden en wij deze ontmoetingen allemaal kunnen ervaren. De boodschap is dat dit voor iedereen toegankelijk wordt of je nu een mooie reis maakt met een missie of thuis op de bank zit. Je hoeft je alleen maar open te stellen.

Naast dat het een boeiend avontuur is, staat het vol met achtergrondinformatie over Lemurië, de Gouden Zonneschijven, de Inca's, Het Vaticaan, de Kogi's, de Q'ero, de Broeders en Zusters van het Witte Licht, liefdevolle buitenaardse wezens en de transitie die de aarde en de mensheid doormaken naar het hoger bewustzijn en onvoorwaardelijke liefde.

 

Het boek is te verkrijgen bij Patries van Elsen.
Stuur een mail naar
info@patriesvanelsen.nl
Zij stuurt het dan gelijk op.
Prijs: 19,50 € exclusief verzendkosten.
Je kan het ook bij Amazon verkrijgen.

 

Hieronder enkele reacties van lezers.

Zelden ben ik zo geraakt en gefascineerd door een boek. Dit is Lichtwerk met een grote hoofdletter L! “Wanneer je luistert naar je hart openen zich poorten en magische wegen...”.
Patries van Elsen luisterde naar haar hart en bewandelde een pad waar menigeen het bestaan niet van weet.
Een hele magische weg met maar één doel: het helpen van moeder aarde. Iedereen wil dat, maar haast niemand doet het. Patries deed het wel en beging vol toewijding en devotie een prachtige weg.
In dit boek vertelt zij haar bijzondere verhaal. Naast haar magische belevenissen veel achtergrond informatie over o.a. de Inca cultuur en daarbij mag “mijn” Don Jesus uiteraard niet ontbreken.
Echt een aanrader!

Karin

Ik heb je boek uit. Wauw wat prachtig, indrukwekkend en informatief tegelijk.
Ik wist wel dat jij bijzondere dingen deed, maar ZO bijzonder... : En wat schrijf je leuk en makkelijk!

Anne

Ik ben je boek aan het lezen en het maakt veel los in mij ivm. een proces waar ik al een aantal jaren in zit.
Door te lezen hoe jij je weg gegaan bent en welke jouw kleur is, ben ik terug dieper geconfronteerd met mijn eigen weg en mijn eigen kleur.
Bedankt voor je boek, het kwam juist op tijd.

Bertho

Ik ben aan het lezen in je boek. En telkens ben ik dan (volgens mij) in een andere dimensie.
Heel fijn om daar te zijn, hart-openend, ontroerend, mijn favoriete plek!
Ik ervaar het als helend. Ik probeer het mee te nemen in het leven van alle dag, waardoor alles verzacht en ikzelf in ieder geval minder oordeel heb over mezelf en de ander.
DANK!!!! Dat je dit boek geschreven hebt!!!

Joan

Ik heb het inderdaad achter elkaar uitgelezen en je schrijft zoals je vertelt, wat ik als een groot compliment bedoel.
Zo natuurlijk het wonderbaarlijke zo dichtbij brengend. In feite bestaat het boek uit de energie die je beschrijft. Heeft me ook weer een boost gegeven.
Er gebeurt zoveel moois en ik ben erg blij dat je dit boek in de wereld hebt gezet, zodat steeds meer mensen kunnen ervaren dat er over de hele planeet onbaatzuchtige initiatieven zijn om te helpen de energie te verhogen.
Daar ben je een lichtend voorbeeld in.

Raoul

Met heel veel plezier je boek gelezen, hoewel plezier niet het juiste woord is. Voelde me heel prettig en getroost bij het lezen.
Ik heb je boek in een ruk uitgelezen, d.w.z voor het slapen gaan nam ik het graag ter hand, het maakte me ook rustig, soms ook jaloers, met name over je vermogen snel in de spirituele dimensies te raken.
Het boek is vlot geschreven en voor mij prettig om te lezen.
ik heb jarenlang via meditatie zeer intense ervaringen gehad maar ook soms van een zachte eenvoud, zo eenvoudig als niets anders is, zo gewoon en simpel. Het gemak waarbij jij je spirituele ervaringen beschrijft, laat aan mij veel van je innerlijk zien.
Wat de wetenschappelijke kant van je ervaringen betreft: ik weet steeds meer van de quantummechanica (via groep hoogleraren, waar ik in deel neem, maandelijks): geloof niet meer in de gewone wetenschap, die is gemankeerd, en moet zich openstellen in nederigheid omdat ze niet alles weet. Quantummechanica herontdekt weer hoe de werkelijkheid een vitaal proces is, dat steeds naar nieuwheid en creativiteit streeft en innerlijke harmonie zoekt. Mensen weten vanbinnen veel, als ze leren luisteren. Dat laatste beschrijf jij ook in alle toonaarden.
Dank je, Hele mooie ervaringen heb ik beleefd bij het lezen van je boek.

Louis

Ik ben nu jouw boek aan het lezen. Ik ben bij hoofdstuk 7, en vind het heel leuk en erg interessant om te lezen!
Anyway, vannacht werd ik wakker omdat ik verbonden werd met de 13 gouden zonneschijven!
Daarna begonnen mijn handen kracht uit te zenden. Er ontstond een zeer krachtig energieveld tussen mijn handen. Het duurde vrij lang, en ik voelde mij verbonden tussen de schijven.
Ik hoop dat je het leuk vindt dat ik dit met je deel. Ik vind het erg bijzonder dat ik werd verbonden met de zonneschijven door het lezen van het boek.

Anne

Ik heb het boek ervaren als een fantastisch geschenk en het heel dichtbij komen en aanraken van de wereld achter de sluier… zo inspirerend en hartverwarmend!
We kunnen zoveel meer betekenen voor de Aarde en voor elkaar dan we ooit gedacht hebben. Nogmaals bedankt Patries!

Martine

Wat een ongelofelijke toewijding/commitment. Een boek vol prachtige wonderlijke toevalligheden, die zich openbaren als je je overgeeft aan de stem van je hart.
Al lezend maak je ook contact met je eigen herinneringen en connecties met andere dimensies en je missie op aarde.

Wolf

Ik heb je boek uit. boeiend van begin tot eind en bijzonder om zo beter te begrijpen wat deze reizen voor je betekend hebben / betekenen. goed geschreven ook.
Bewonder je!

Xandra

Gister je boek uit gelezen.
In een woord prachtig!!!!
Ben zeer onder de indruk van wat jij en Christian op dat niveau doen !
Ben 15 jaar geleden me gaan verdiepen in het spirituele, vaak lichtwerkers bijeenkomsten en engelen en gidsen meditaties bezocht maar zo ver als jullie zijn en leven daar heb ik ontzag voor.
Alle goeds op jullie pad, liefs

Antoinette

Dat boek van jou...wat heb ik ervan genoten, wat hebben er bij mij veel healingen plaats gevonden, wat zijn er veel herinneringen tot leven gewekt...
DANK, DANK, DANK en nog eens DANK!!
Verder even geen woorden, alleen STILTE en diepe verbondenheid...

Anneke

Paititi is een magisch boek, direct vanaf het begin…versteld gestaan.
Het laat de verbindingen zien met andere dimensies en het belang van lichtwerkers op de wereld.
Het is een home coming, nog niet eerder heb ik me zo thuis gevoeld, mijn hele leven heb ik deze ervaringen.
Alle belevingen en ervaringen zijn op waarheid gebaseerd.
Door deze zo mooi te beschrijven wordt een bewustzijnssprong gemaakt tussen het ˜normale" leven ofwel de dimensie die men over het algemeen ervaart
en de andere dimensies die tegelijk op hetzelfde moment aanwezig zijn.
Ook de diepere betekenissen van de plekken, dat is waar
Door het zo mooi te beschrijven bestaat de mogelijk je te verbinden met Paititi, de hartliefde en de lichtwerkers.
Het vervult mij met Licht en Liefde .. het is zo prachtig.
Heel dankbaar ben ik dat ik Patries heb leren kennen. Paititi is deel van mijn wezen.

Vera

Het is een prachtig boek ik heb het in een stuk uitgelezen.
Een boek dat me mee heeft gesleept alsof ik er zelf bij was tot in de diepe jungle Paititi en alle andere krachtplekken van Patries haar reizen..
Een weg naar het hart!

Hans

Informatie en contact:
info@patriesvanelsen.nl

 

All pictures are estate of Patries van Elsen, c/o Pictoright.nl Amsterdam 1983-2019
Copyright 1983-2019® -Todos los derechos reservados, Patries van Elsen

Home