in contact met de water spirit van de Nijl

De Nijl ontspringt als Blauwe Nijl in Ethiopië aan het Tanameer en als Witte Nijl aan het Victoriameer.
De Witte Nijl stroomt vervolgens van hieruit via Zuid-Soedan naar Soedan, waar de beide takken bij de hoofdstad Khartoem samenkomen. Daarna stroomt de rivier door Egypte naar het noorden, om ten slotte in een ruime delta uit te monden in de Middellandse Zee.

Water is een multi-dimensionale elementaire substantie, die vloeibaar Licht is in de Hogere Dimensies.
Nu we het Nieuwe Aarde Bewustzijn aan het ontdekken zijn, is het belangrijk om Water te leren kennen als Vloeibaar Licht en het doel ervan in ons leven op Aarde begrijpen en respecteren.
Veel van de Ouden en de inheemse volkeren begrepen dat water deel uitmaakte van de oorspronkelijke schepping. Voordat er leven was zoals wij het kennen, waren er de primaire elementen, waar van Vuur en Water de twee belangrijkste kosmische elementen waren.


Tefnut
In de oude Egyptische verhalen, was Vuur vrouwelijk zoals werd voorgesteld door het leeuwinnen-wezen Tefnut.
Water was mannelijk en werd vertegenwoordigd door de naam Sjoe.


Sjoe
wordt uitgebeeld met een menselijke gedaante waarop een veer staat.
Hij staat vaak tussen Geb en Noet.
Hij ondersteunt zoals Atlas de hemel.

In zijn vloeibare of kosmische vorm werd water als waterdamp ervaren, en dus was Sjoe een luchtig en vloeibaar waterwezen.
In hun oorspronkelijke kosmische vormen combineerden deze twee elementaire wezens alle andere levensvormen in de kosmos. In hun galactische vorm was Nut de Galactische "rivier" van sterren en de Grote Moeder, en Geb was de Grote Vader die ook Aarde en Materie was.
Op de verschillende dimensionale niveaus was Water zowel mannelijk als vrouwelijk als een sleutelelement in de Heilige Ketting van het Leven.

De Ouden Egyptenaren respecteerden de Stroom van Water, zowel in zijn Kosmische aspect als de Rivier van Sterren in de Melkweg, en als de Rivier van Water op de Aarde die zij de Nijl noemden. Ze begrepen dat het Stroom van het Waterelement de brenger van Leven en Overvloed was voor al het leven in de Melkweg.
In onze tijd hebben velen de Heilige Verbinding met Water verloren en zo het vermogen om in Helderheid, Stroom en Overvloed te leven verloren. Waterbronnen op onze planeet zijn vervuild en giftig geworden. Klimaatverandering heeft dorren gebieden geschapen waar er niet langer genoeg water of regenval is om het leven te ondersteunen.


We worden in deze meditatie geroepen om Water Warriors te zijn, en om onze kracht als Meesters van het Licht te gebruiken om te werken met het terugkeren van Helderheid en Zuiverheid naar de Waterbronnen op onze Geliefde en multidimensionale Aarde.


Bestel deze geluidsmeditatie door een mailtje te sturen:
info@patriesvanelsen.nl

Energie uitwisseling: 17,50 euro.
De meditatie duurt 20 minuten.

De meditatie komt met meer achtergrondinformatie en is geheel uitgeschreven in 13 paginas.

Terug

home