20 juli 2019 de dag van de voorspelling,
dat de mensheid mogelijk voor het eerst
geaccepteerd wordt in de planetaire gemeenschap van het zonnestelsel.


Licht en Liefdes instraling,
in samenwerking met liefdevolle buitenaardsen wezens, van het Web van Licht.

Je kan deze meditatie op ieder gewenst moment doen.

De voorspelling
50 jaar geleden ontving, Francisco Cândido Xavier, beter bekend als Chico Xavier , één van de beroemdste mediums in de wereld, een opmerkelijke boodschap voor 20 juli 2019:
Toen in 1969, de mens de maan bereikte, ontving deze Braziliaan, dat op 20 juli 2019 wezens van een andere planeet de aarde zouden bezoeken, waardoor velen met hun mond open zouden blijven.
Zijn boodschap zegt in het kort dat in 1969 de mensheid nog niet geschikt was om met buitenaardsen rond de tafel te zitten. Een mogelijke 3e wereld oorlog baarde enorme zorgen. Zodoende werd aan het medium vertelt dat de buitenaardsen over 50 jaar weer de aarde zouden bezoeken en zouden kijken of de mensheid dan wel rijp is om in de galactische federatie plaats te nemen.

Wat er op 20 juli gaat gebeuren is onduidelijk, maar het is wel een moment om contact (telepathisch of fysiek) te maken met liefdevolle buitenaardsen.

Deel van de ontvangen boodschap:
"Onze Heer besliste om een uitstel van 50 jaar te geven aan de aardse maatschappij. Te beginnen op 20 juli 1969, en daarom te worden voltooid in juli 2019.

Jezus beval zijn hemelse afgezanten om directer deel te nemen aan de handhaving van de vrede tussen de volkeren en de aardse naties, om samen te werken, zodat we aan het einde van die periode in de planetaire gemeenschap van het zonnestelsel konden komen, als een meer hernieuwde wereld.

Volgens de leringen van Christus zouden de meest ontwikkelde en verantwoordelijke naties van de aarde moeten leren elkaar te ondersteunen, met respect voor elkaars verschillen, zich onthouden van de lancering in een oorlog van nucleaire uitroeiing. De Aarde moet de zogenaamde Wereldoorlog III tot elke prijs vermijden".

Het is een belangrijke datum om vanuit liefde contact te maken met liefdevolle buitenaardsen.

Je kan op je eigen manier mediteren of
deze MP3 geluidsmeditatie bestellen door een mailtje te sturen:
info@patriesvanelsen.nl

Energie uitwisseling: 17,50 euro.
De geluidsmeditatie komt met achtergrond informatie en de meditatie geheel uitgeschreven in 12 paginas.

Terug

home