Spiderwoman

Het weven van je levensweb

Licht en Liefdes Meditatie via Spider Rock in Arizona

Deze meditatie is om je persoonlijke vibratie te harmoniseren met de extreem verhoogde trilling van de Aarde en om, vanuit die gegronde synchronisatie, met Licht en Liefde je wereld te weven.


Spider Rock is een spectaculaire geologische formatie, een zandstenen toren die 240 meter uit de bodem van de kloof oprijst waar Canyon de Chelly en Monument Canyon elkaar ontmoeten. Canyon de Chelly is uniek omdat het volledig aan het Navajovolk toebehoort.

Volgens de overlevering van de Navajo-indianen huisvest de rots de Spider Woman, die het Navajovolk de kunst van het weven bijbracht.

Tegewoordig krijgen jonge wevers nog steeds de opdracht om een in de vroege ochtend dauw een spinneweb te vinden dat glinstert en schittert in het eerste zonlicht. Dan moeten ze de palm van hun rechterhand op het web van de spin leggen, zonder dit te vernielen of te beschadigen en de gave van het weven zal voor altijd worden overgedragen aan de spirit van de jonge wever.


De Native American geloven in de legende van Spider Woman.
Zij die zit in het grote galactische centrum. Zij die is de vrouwelijke kracht van de hele schepping, die alle naties, alle stammen, alle galactische gezinnen en alle werelden samen verbindt in haar web. Ze geloven dat wat gebeurd in een deel van het web, het gehele web beïnvloedt.
Dit is in feite waarom er vandaag de dag UFO's in ons luchtruim zijn. Zij hebben hun web van het lot met ons verweven in het verleden door hun duizenden jaren van interactie op onze planeet. En nu staan wij als mensheid en als een planeet op het kruispunt aan het einde van een groot tijdperk en de geboorte van een nieuw tijdperk, waarin alles aan het Licht komt en de weg naar hogerbewustzijn en innerlijke vrede open is.

Deze meditatie helpt je om in deze turbulente tijd de hogere vibraties te gronden en je dromen te weven in je levensweb.

Je kan deze MP3 geluidsmeditatie bestellen door een mailtje te sturen:
info@patriesvanelsen.nl

Energie uitwisseling: 17,50 euro.
De geluidsmeditatie komt met achtergrond informatie en de meditatie is geheel uitgeschreven in 17 paginas PDF.


Terug

home