Het Umiña kristal,
de Vogelmannen en de Gouden Bibliotheek

Een Lichtwerkers Expeditie in Ecuador


Patries van Elsen:
"De eerste week van augustus 2015 nam ik, op uitnodiging, deel aan een internationale expeditie van 7 lichtwerkers, die de jungle van Ecuador in gingen om bepaalde energetische activeren te doen en verbindingen te leggen.

Erich van Daniken schreef al in zijn boek, Het goud der Goden, over de de beroemde grotten van Tayos. Diep in deze grot zou zich een bibliotheek van gouden tafelen bevinden, waarvan de onderzoeker Jean Moricz in 1969 verschillende gouden tafels van naar boven heeft gebracht. Later is de bibliotheek daar nooit meer gevonden. Inmiddels zijn er via buitenaardsen gidsen berichten ontvangen dat de ingang van deze grot verplaats is en dat het belangrijk is daar het mysterieuze Uminia kristal te re-activeren!

In dit E-book van 30 paginas, ga eerst verslag doen van de belangrijkste berichten van liefdevolle buitenaardse gidsen, die ik en andere lichtwerkers opvingen rondom deze reis. Dat gaf een prachtig doel en goede voorinformatie voor onze reis. Vervolgens vertel ik het verhaal van het Uminia kristal, de Gouden Bibliotheek en hoe dit lichtwerkers avontuur is verlopen."

Energetische uitwisselling als sponsoring voor meer lichtwerk is 7,77 euro (incl. BTW)

Bestel dit E-book door een mailtje te sturen naar:
info@patriesvanelsen.nl

Een reactie:
"Ik heb het doorgelezen, maak een echt boek joh! Het leest heel makkelijk en spannend weg.!
Wat een mysterisch en wat komt het allemaal mooi bij elkaar ook die vriendin in Nederland die een vogelman op de muur treft!!
Wat een bevestiging!"


Het Umiña kristal
Een kristal van buitenaardse afkomst met een hoge helende liefdes vibratie.

Nieuw Boek van Patries van Elsen
PAITITI -De magische weg van het hart.
Een spirituele ontdekkingsreis naar de gouden stad van de Inca's,
het nieuwe Shamballa in Zuid-Amerika

 

Klik hier voor de verschillende geluidsmeditaties
o.a. met betrekking tot de Umi
ña en de Gouden Bibliotheek

home