Bericht van
´La Dama de Luz´
De Vrouwe van het Licht
Ontvangen door Elyah Aram,
3 januari 2012, Buenos Aires, Argentinië.


Lieve vrienden,

De transformaties zijn in volle gang.
Oude energetische webben vervallen. Een veelvoud van nieuwe webben is al ontstaan en vermenigvuldigt zich doorlopend. Er zijn er nu al meer dan ooit, dankzij de liefdevolle intenties van vele mensen van over de hele wereld. Het is werkelijk indrukwekkend om te zien hoeveel mensen hun liefdevolle intenties voor vrede, heling, transformatie etc, uitzenden.
Er zijn maar 144000 mensen met een verhoogde energetische staat van Christusliefde en – bewustzijn nodig, om de hele mensheid een evolutionaire kwantumsprong te laten maken in de periode van 21 december 2012.
Als je je hart opent en ongeconditioneerde Christus liefde toelaat, kan het Christus-bewustzijn in je herboren worden. In deze tijd gaat het lineair denken over in circulair en interdimensionaal denken.
Dit creëert een permanente staat van Al-Een-Zijn, of wel EEN zijn met Al Dat Is. Je ontvangt dan informatie niet vanuit één bron, maar vanuit vele bronnen in en om je heen tegelijk. Het kan vanuit je cellen komen, vanuit de andere kant van de planeet of vanuit een ander universum. In een instant van een seconde weet je dan een veelvoud aan informatie. Als de vertrouwde grenzen wegvallen kan dit ook angst oproepen: Tijd lost als het ware op en de parallelle tijden mengen zich. Vele vorige levens kunnen tegelijktijd worden waargenomen en beelden uit verschillende tijden kunnen zich mengen. Daarom is het belangrijk je vorige levens te kennen, zodat je de ervaringen kunt herkennen en gronden.
Verder gaat het telepathisch communicatiekanaal bij iedereen wagenwijd open. Je weet opeens vele dingen tegelijkertijd. Het zal voor velen een openbaring zijn te ervaren dat zich in de hersenen en bewustzijn, op geheel natuurlijke manier, deze tot voor kort geleden nog ongekende functies en mogelijkheden ontvouwen.
En het meest verrassende van dit alles is dat je je herinnert dat je dit vroeger ook allemaal al kon.
Ons ingeslapen multidimensionele Christusbewustzijn wordt weer wakker.


Jullie kunnen allemaal bijdragen aan dit evolutie proces door:

-Licht en Liefde zijn.

-Zendmast van de Aarde zijn: Wees permanent bewust verbonden met het Witte Licht van het Kristal in het midden van de Aarde, dat de Ziel van De Aarde symboliseert. Laat het Witte Licht je voetzolen instromen en bij je kruin er uit stromen. Je kan je voorstellen dat de Witte vlam boven je kruin chakra straalt. Jij draagt de bezieling van de Aarde uit.

-In je meditaties en je ceremonies je bewust verbinden met een web van Liefdeslicht dat in, om, door en uit de planeet straalt naar andere dimensies en universa. Vul dit vanuit je hart met de hoogste vibraties van Licht en Liefde. Probeer dit web van Licht zo ver mogelijk (naar voor jou nieuwe gebieden en universa) te visualiseren.

Veranker het web van Licht in de Grote Piramide van Gizeh bij Caïro in Egypte. Deze piramide is een energetisch anker van onze planeet in, Greater Space and Time, Tijd en Ruimte (in de grootste vorm)

-Je meditaties en ceremonies verbinden met de 13 gouden zonneschijven, Paititi en krachtplaatsen die je zelf kent vanuit persoonlijke ervaring.

-Open te zijn voor wat in jou geboren of wakker mag worden.

-Deel je kennis en liefde. Werk samen in Licht. De laatste jaren hebben de mysterie scholen en kloosters hun poorten geopend en delen hun, tot voorheen geheime initiaties en wijsheid. 2012 is het jaar waarin alle mysterie scholen samenwerken en samenkomen in Licht en Liefde.

-Liefdevolle intenties en ideeën direct uitzenden en vormgeven. De tijd gaat sneller en alles manifesteert zich veel sneller dan voorheen. Het momentum is kleiner: Als je een idee hebt moet je het gelijk uitvoeren. Voor je het weet is het moment voorbij en werkt het niet meer.
Gelijk vanuit het hart handelen is de sleutel voor de nieuwe tijd.


2012 is het jaar om alles in praktijk te brengen wat je ooit geleerd hebt.
De tijd van cursus nemen is voorbij. Het is nu: Zijn en Doen!
Ik zei het al eerder: ´er zijn maar 144000 mensen met een verhoogde energetische staat van Christusliefde en – bewustzijn op aarde nodig, om de hele mensheid een evolutionaire kwantumsprong te laten maken in december 2012´. Nu zijn er gelukkig veel meer mensen dan die 144000 die een hoge trilling kunnen uitzenden.
Het aandachtspunt zit hem hier in:
Kan je ook je staat van Licht en Liefde-Zijn´high and light´ houden, als het licht voor dagen uitgaat, internet uitvalt, de paniek uitbreekt en je niemand meer mobiel kunt bellen? Stel je deze situatie even voor.
Wat doet dat met jou? Wat doet het met jou als iedereen om je heen in de paniek, angst en in de chaos meegezogen wordt.
Ben je bewust van deze mogelijke werkelijkheid en bereid je erop voor.

Wees de Straal van Licht, Liefde, Vrede en Stilte!


In Licht en Liefde in jullie,
groet ik jullie,

La Dama de Luz
De Vrouwe van het Licht

 

 

Terug

Home