Verschijnt 29 maart 2019


Paititi

De magische weg van het hart


De roep uit de jungle hoorde ik voor het eerst in 1994.
Het klonk zo luid en duidelijk dat ik vanuit mijn droom, onmiddellijk rechtovereind in mijn bed in Amsterdam zat. Het was een indringende roep in een voor mij onbekende taal. Innerlijk wist ik meteen dat deze mysterieuze roep uit de jungle van Peru kwam.

Zo startte mijn spirituele ontdekkingsreis naar de legendarische gouden stad van de Inca's,
het nieuwe Shamballa in Zuid-Amerika.

 

EN DAARUIT ONTSTOND DIT BOEK:
In dit boek beschrijft Patries van Elsen op fascinerende wijze welke magische wegen en poorten zich openen wanneer je luistert naar je hart.

Dit persoonlijke, waargebeurde verhaal, neemt je mee op reis naar heilige plekken in Engeland, Vaticaan stad, Colombia, Bolivia en uiteindelijk in Peru naar de verblijven van de Meesters van het Witte licht. Door de vlotte persoonlijke toon is het alsof je het zelf meebeleeft.

Het verhaal begint bij de open haard in Amsterdam waar op bizarre wijze de Egyptische God Anubis tot Patries spreekt over energiewerk dat gedaan moet worden in een Zonnetempel hoog in de bergen van de Andes.

Hoe bizar de boodschap ook is, Patries luistert naar haar hart en volgt de boodschappen op.
Ze vertrekt naar Zuid-Amerika waar zich een magisch avontuur ontvouwt. Gedurende de reis krijgt ze op natuurlijke wijze steeds meer contact met liefdevolle buitenaardse wezens en met de Broeders en Zusters van Het Witte Licht (De Witte Broederschap). Deze gidsen haar een spirituele wereld in bij de rotswand Het Hart van het Hart, waar zich een poort opent naar Paititi, het nieuwe Shamballa van de Andes.

Absolute climax in het boek is hoe ze haar 'fysieke' ervaring beschrijft met de Meesters van het Witte Licht van Paititi. Die ontmoeting laat zien dat de lagen tussen 'boven' en 'beneden' steeds dunner worden en wij deze ontmoetingen allemaal kunnen ervaren. De boodschap is dat dit voor iedereen toegankelijk wordt of je nu een mooie reis maakt met een missie of thuis op de bank zit. Je hoeft je alleen maar open te stellen.

Naast dat het een boeiend avontuur is, staat het vol met achtergrondinformatie over Lemurië, de Gouden Zonneschijven, de Inca's, Het Vaticaan, de Kogi's, de Q'ero, de Broeders en Zusters van het Witte Licht, liefdevolle buitenaardse wezens en de transitie die de aarde en de mensheid doormaken naar het hoger bewustzijn en onvoorwaardelijke liefde.

 

Het boek is te verkrijgen bij de Lezing, gevolgd door de boekpresentatie, in Bergen en
tijdens de onderstaande activiteiten van Patries van Elsen.
Daarna volgt verkoop via Amazon.

Prijs: 19,50 € exclusief verzendkosten

 

Vrijdagavond 29 maart
De 13 Gouden Zonneschijven, het huidige evolutie proces op aarde, Glastonbury, Egypte en het nieuwe Shamballa in Peru
Lezing, gevolgd door boekpresentatie in Bergen

 

Zaterdagavond 6 april
De 13 Gouden Zonneschijven, het evolutie proces op aarde, Glastonbury, Egypte en het nieuwe Shamballa in Peru
Lezing in Zutphen

 

Zondag 7 april 2019
In contact met Paititi, "het Shamballa van de Andes"
Workshop in Zutphen
Deze is vol.

 

Zondagmiddag 14 april 2019
Lemurie reconnectie en wateractivatie
We werken met water uit de bron die onder de piramide in Bosnië is en met water dat onder het ijs van Antartica vandaan komt.

Ceremonie in Bergen

 

Informatie en contact:
info@patriesvanelsen.nl

 

All pictures are estate of Patries van Elsen, c/o Pictoright.nl Amsterdam 1983-2019
Copyright 1983-2019® -Todos los derechos reservados, Patries van Elsen

Home