Bericht van de Witte Broederschap

Bericht van
Joaquin,


Ontvangen door Elyah Aram,
Patries van Elsen.

31-7-2011, Chincero, Peru.


Lieve broeders en zusters in het Licht,

Zusters van de aarde,
Wij zijn de oudsten, de meesters van het licht.
Meester Jezus is onder jullie en in jullie.
Dit is de tijd dat het christusbewustzijn en de christusliefde zich manifesteert in de zwaarste materie en een poort van licht opent naar de 4-e, 5-e en 6-e dimensie en naar andere universa.

In augustus 2012 zal een meeting plaatsvinden van alle volkeren van de galactie,
want dit is de tijd dat de sluiers van de tijd opgelicht worden en jullie je ware afkomst en familie herkennen en omarmen.

Wij zijn Eén: Alle broeders en zusters in de galactie. Er zijn geen grenzen, ook niet tussen de dimensies en de verschillende tijdslijnen die jullie ervaren.
De cyclus van tijd laat binnenkort alle tijdslijnen samen vallen. Daarom is het belangrijk in balans te zijn met je diverse vorige levens.
Juist met het leven in het begin der tijden, toen liefde zich in de materie van de 4-e dimensie manifesteerde. Vertrouwen, liefde, bewuste kosmische vergeving en gedachtekracht zijn de sleutels om in christus liefde de poorten voor de planeet aarde en haar bewoners te openen.

Jullie zullen de sleutels in de centrale zonneschijf plaatsen, die de nieuwe vibratie van licht(er) licht, de materie doet in stromen.
Het zal ook weerstand en chaos oproepen in de zware materie. Dat zal vooral voelbaar zijn in de maanden september en oktober 2011.
Daarna gaat alles sneller en golft het licht in overvloed de aarde rond. Het zal kolken en beweging geven.
Vergeet nooit: In diepste wezen is alles liefde.


Met jullie de meesters van het licht in een cirkel,
Joaquin

 

 

Moray, Peru

 

Het energiewerk van dit bericht hebben we dezelfde dag nog toegepast toen we in de cirkels van Moray kwamen. Intuïtief voelde ik: ” dit is de plek om die sleutels in de Gouden Zonneschijf te plaatsten en haar verder te activeren."

Het energie werk ontstond geheel vanzelf. 4 van ons besloten boven te blijven en tune-den op afstand in: zij verankerden de 4 windrichtingen om ons heen.
3 van ons daalden af de cirkels in. We vormden een driehoek en door onze handen vast te houden vormden we ook een cirkel.

Terwijl we de AM-ON mantra (dat is de mantra die de grote centrale zonneschijf activeert en met de 12 andere zonneschijven verbindt.)
aan het zingen waren en ons energetische werk visualiseerden, vormde zich om ons heen spontaan een ster van 10 andere (totaal onbekenden) Peruaanse toeristen.
Ook zij gingen de AM-ON mantra zingen. Toen waren we dus met 13 personen verbonden met de 13 gouden zonneschijven!

Het was totale magie!
We voelden ons IN de tijd en in totale synchroniteit met Al dat Is.

 


Anke, een van de vrouwen die boven zat, heeft deze fotos gemaakt:

 

 

 

 

Terug

Home