Herprogrammering 5G

Geluidsmeditatie
Een evolutionaire stap naar hogerbewustzijn.

Programmeer jezelf en het leven op aarde en in het universum
(en ook de 5G antennes en satellieten) naar Liefdevol helder bewustzijn, vruchtbaarheid, vrede en overvloed.


Achtergrond informatie 5G:
SpaceX, het private ruimtevaartbedrijf van Elon Musk, heeft in de nacht van woensdag 23 op donderdag 24 mei 2019 zestig satellieten in de ruimte gebracht.

In totaal gaan ze 12.000 van dit soort satellieten in een omloopbaan om de aarde brengen, als een matrix van 5G.

Wanneer alle 5G satellieten eenmaal operationeel zijn, dan zal er geen plekje op aarde meer zijn dat vrij van straling is.
Deze straling is hoog frequent en valt in het 12 tot 42 GHz gebied.


Het 5G netwerk


De lancering van 60 5G satellieten

Het is inmiddels bekend dat 5G, vele ziektes zoals kanker, Alzheimer en onvruchtbaarheid activeert.
De prognose is dat in 5 generaties niemand meer vruchtbare zaad- of eicellen heeft.
Hier kan je er meer over zien/horen van wetenschappers en medici over 5G.

Naast dat het schadelijk is voor de gezondheid, is 5G in staat om iedere virtuele werkelijkheid te creëren.
(binnen- of buitenshuis).
Zoals het vliegtuig dat op 9-11 de wolkenkrabber in vloog. (nooit zijn de wrakstukken gevonden)
Het zal steeds moeilijker zijn om te weten of iets echt is, of een projectie.
Alleen met je hart kan je zien wat werkelijk is.

Veel wetenschappers zijn er tegenwoordig van overtuigd dat onze materiële wereld bij elkaar wordt gehouden door het bewustzijn en
dat alles in het universum met elkaar verbonden is.

"Op quantumniveau bestaat de werkelijkheid pas op het moment dat we het beginnen waar te nemen.
Atomen die konden worden gevolgd, waren oorspronkelijk niet verplaatst van punt A naar punt B. Pas toen we ze aan het einde van hun reis maten, gedroeg het zich als deeltjes of golven, onze waarnemingen veroorzaakten hun bestaan"
, zei professor Andrew Truscott van de ANU Physics Research Facility.

Alles wat fysiek is in jouw leven bestaat niet uit materie, maar uit energievelden information of informatie-frequentiepatronen.
Onze geest is een kwantum geest.

Materie is meer "niets" (energie) dan "iets" (deeltjes).
Wetenschappers vertellen ons nu dat het atoom bestaat uit 99,9999999% energie en ongeveer 0,00001% materie. In verhoudingsvorm is dit bijna niets.

De kracht en mogelijkheden van non-materie en bewustzijn is immens groot, laten we die gebruiken om het leven op aarde en in het universum, inclusief de 5G antennes en satellieten, te programmeren naar
Liefdevol helder bewustzijn, vruchtbaarheid, vrede en overvloed.

Het is een uitdaging voor ons,
om met ons hart en onze gedachtenkracht
een multidimensionaal veld van Liefde, Vrede en overvloed te creëren.

Een evolutionaire stap naar hogerbewustzijn.


Klik hier
voor de herprogrammatie MP3 geluids-meditatie/activatie
Deze meditatie is gratis

Deze meditatie is gechanneled door Patries van Elsen, direct na de plaatsing van de eerste zestig satellieten.
De channeling is opgenomen in een cirkel van 11 lichtwerkers in een Inca Tempel.
Stuur aan het einde op je eigen manier deze liefdes energie ook naar alle 5 G antennes.

Gezamelijke meditatie
is met de zonnewende op 21 juni 2019 om 12.00uur


Deze meditatie/activatie kan je verder op ieder gewenst moment doen.

Ervaringen van deze geluidsmeditatie:

"Zelden heb ik zo ervaren dat er zo snel van alle kanten, wezens, voorouders, gidsen, opgestegen meesters verschenen, een plek in nemen in de cirkel en met al hun potentie, krachtig en liefdevol aanwezig zijn. Oftewel de roep voor verbinding en versterken van het liefdes veld en christus bewustzijn was al gehoord leek het! Het ontroerde mij.
De bereidwilligheid om daarin deel te zijn samen met ons mensen. Wat een overvloed.

Kleuren, vormen en beweging was er meteen. De energie van alle wezens etc begon zich onderling ook meteen te verbinden. Een prachtige golf ( lemniscaat) aan bijna niet te beschrijven kleuren en vormen.
Mijn voorouders die zich melden zagen er uit als zijnde aboriginals of nog verder terug. Aarde wezens met heel veel kennis over aarde, het leven en de spirituele verbinding met alles wat leeft en is.
Het gaf een ongelofelijke aparte beleving om de materie te verbinden met het niet zichtbare. Op alle lagen; aarde, water, vuur, lucht en ether. Mijn hart werd groot en de bol in het midden gevuld met deze prachtige energie met alle harts intenties van iedereen, zuiver, voedend, helend, liefdevol, licht en levendscheppend, bewoog als een vloeibare draaiende magnetische ( want je zag dat wat gestuurd werd zich meteen in de energie bal opgenomen werd) bal in het midden van de cirkel.

Met mijn handen heb ik vergeving, kracht en eenheids bewustzijn in liefde gestuurd. De bol werd zo groot en bewegelijk dat als vanzelf het de aarde inging en naar de kosmos alsook om de aarde . De grootsheid daarvan was bijna niet te bevatten.
Voor het stralen naar de satellieten werd ik mij bewust dat de wezens, gidsen, engelen, goden…ons mensen beschermde of anders gezegd ons nog eens extra steunden. Door gefocust plaats te nemen op de cirkel rand van onze goudenbol.

De bol van energie benaderde de satellieten, daarbij ervaarde ik een soort weerstand die niet lang duurde door de kracht en intentie van energie bol. Begon door en om de satellieten te golven, waardoor ook zij gevuld met deze energie begonnen uit te stralen. De connectie en het opnemen van deze krachtige energie gevuld met o.a liefde, licht en bewustijn, gaf een blijvend veld waardoor de toekomstige satellieten tevens verbonden zijn. Een krachtige beleving die ik (en wij) als mens kunnen creëren. Zo dierbaar en zo mogelijk!
Tijdens de ohm, nog groter en verder en omvattender de energie verspreid. Naast kleuren en vormen bestond het uit een "materie" en een beleving die ik met woorden tekort zou doen. Bij deze dimensie hoort een andere taal! of geen.

Mijn dankzegging gericht op alle aanwezigen werd ontvangen en kreeg dankbaarheid terug. Vanuit een wederzijdse noodzaak en verbinding. Vandaar dat ze zo snel op de roep van de uitnodiging verschenen en in alle potentie van schoonheid, zuivere onvoorwaardelijke liefde en bereidwilligheid aanwezig waren!"
Anke

 

"Ik heb net de meditatie gedaan. Wat is je stem helder en krachtig! Mooie meditatie en ook bemoedigend om op deze manier het 5G web te vullen met heel veel liefde en wijsheid".
Helena


 

 


Klik hier als je interesse hebt om mee te doen met
de maandelijkse geluids-meditaties
en
verhoog de vibratie van jezelf en de planeet.

Klik hier voor andere geluidsmeditaties

Copyright 2019® -Todos los derechos reservados, Patries van Elsen.

home