Bericht over Groei van Bewustzijn
en het belang van bescherming in de hoogste vibraties van Licht en Liefde

Ontvangen door ELYAH ARAM (Patries van Elsen) september 2017, Pisaq, Perú.

.......... Tijdens mijn meditatie kom ik bij een mythisch wezen in wit licht in Angkor Wat in Cambodja terecht. Het is een vrouwelijke naga met een koninklijke uitstraling.

Ze zegt: " Water beweegt emoties. De extreme vervuiling op alle niveaus samen met de hoge geluids golven bewegen het water en de emoties. Het beweegt ook een vloeistof in de epifyse (pijnappelklier) en de hypofyse van de mensen. Deze stof wordt er door ingeklonken of naar beneden getrokken in lagere astrale vibraties".
Het lijkt of een zwarte duistere poort open staat. "Die energie beweegt oncontroleerbaar".
De naga koningin vertelt verder: ""Blijf puur, zo puur als water, puur kristal. Focus op puur zijn. Wees er alert op alles te zuiveren en te beschermen. Het ontwaken van de ware kracht van de pijnappelklier en de hypofyse wordt op de proef gesteld.

Straal het licht uit je christus kristal (dat zit middel in je hoofd en straalt o.a. uit je derde oog licht) dat houdt de vibratie hoog en zuiver.
Mensen met hogere vibraties kunnen omringd en overspoeld worden door de zwaardere energie. (Net zo zeer als Yin Yang aantrekt.)
Wees alert! Iedereen wordt op de proef gesteld"
.
Jullie belangrijkste focus voor nu is:

"zie alles zuiver, helder wit. Vul iedere schaduw met zuiverheid.
Er wordt op dit moment heel veel met geluid en chemicaliën op aarde geexperimenteerd. Dat gebeurd in de mens, de natuur en kosmisch".

 

Dan volgt een bevestiging vanuit Venus:
"De schuman resonantie stijgt ook meer, dit heeft ook een direct effect op de pijnappelklier en de hypofyse. Visualiseer in het middelpunt je hoofd je Christus kristal en zet deze in helder kristal licht. Bescherming is Alert"!

In Licht & Liefde bij jullie,
Anitac
(Liefdevolle gids van Venus)
PS: Roep bij je spirituele werk de kristal wezens van de binnenaarde aan.


"Er wordt op dit moment heel veel met geluid en chemicaliën op aarde geexperimenteerd.
Dat gebeurd in de mens, de natuur en kosmisch".

Visualiseer: het middelpunt van je hoofd en zet deze in helder kristal licht.Hoe houdt je je Christus Kristal actief?

Maak eerst contact met je hart. (Je kan het even aanraken)
Voel en visualiseer hoe het licht van je hart overal om je heen schijnt en valt, en een gouden bol van je Liefdeslicht creëert.
Dan ga je met je intentie van Liefde van je hart naar het centrum van je hoofd.

Visualiseer hoe je Liefdeslicht van je hart je pijnappelklier in gaat.
Adem dan Prana-energie in, eerst door je derde oog. En vraag of het kristal in het midden van je hoofd verder actief mag worden. Visualiseer een kristal dat steeds meer Wit licht en liefde gaat schijnen.
Dit kristal wordt het Christuskristal genoemd en houdt je vibratie Hoog en Licht in Christus Liefde en Christusbewustzijn!


Terug naar meer channelings

home